>
Ayrstore T13 Anc 4 Mikrofon Bluetooth 5.3 Kablosuz Kulaklık Beyaz Aktif Gürültü Engelleyici
>
>
>
>
Üreticiden
>
>
>
>
>
Gürültü Önleme Seviyesi Kontrol Altında İstediğiniz Gibi İyi Ses!
>
![Ayrstore t13]()
>
>
Ayrstore T13 Anc Bluetooth Kulaklık
>
>
>
- Hem gürültü engelleme hem de şeffaflık seviyelerini Ayrstore APP üzerinden kendinize göre ayarlayabilirsiniz.
>
- Eşleşme Pop-up
>
- Özelleştirilebilir Kontrol
>
- Uyku Modu
>
- Ses Kanalı Dengesi
>
- EQ
>
>
>
>
- Uygulamayı indirmek için lütfen Android 6.0 veya üzeri/iOS 12 veya üzeri işletim sistemine sahip kullanıcı kılavuzuna bakın.
>
- *Eşleştirme açılır penceresi Android işletim sistemi gerektirir. Bu işlevi kullanmadan önce lütfen Ayrstore uygulamasını açın ve telefonunuzda Bluetooth’u açın.
>
>
>
>
>
>
10mm Dinamik Sürücü
>
![Ayrstore T13 Anc Bluetooth Kulaklık]()
>
>
Ayrstore T13 Anc Bluetooth Kulaklık
>
>
>
- Büyük biyo-diyafram dinamik sürücüsü ve son derece elastik PU kenar kıvrımı ile bu kulaklıklar, güçlü baslarla muhteşem vokaller sunar.
>
- Son derece elastik CCAW, parlak orta-yüksek sesler sunarak kulaklıkların çeşitli müzik türlerine uyum sağlamasını sağlar.
>
- Biyodiyafram dinamik sürücü.
>
- Yüksek elastik CCAW.
>
>
>
>
>
>
>
>
![Ayrstore t13 anc]()
>
>
Ayrstore T13 ANC
>
>
>
- Kesintisiz Deneyim
>
- Gerçekten Kablosuz Kulaklıklar
>
>
>
>
![Ayrstore t13 anc]()
>
>
Şeffaflık Modu Çevreyle Bağlantıda Kalın
>
>
>
- Kulaklıklarınızı çıkarmadan arkadaşlarınızla sohbet etmeye ne diyorsunuz?
>
>
>
>
- Çevrenizle bağlantıda kalmak ve etrafınızdaki hiçbir şeyi kaçırmamak için Şeffaflık Modunu açın.
>
>
>
>
![Ayrstore t13 anc]()
>
>
Bluetooth 5.3 ile Üst Düzey Bağlantı
>
>
>
- Son teknoloji Bluetooth 5.3 teknolojisi sayesinde bu kulaklıklar daha hızlı iletim, daha güvenilir bağlantı ve süper düşük gecikme süresi sunarken, daha az güç tüketiyor.
>
- Daha Az Güç Tüketimi (Uzun Pil Ömrü)
>
- Güvenli İletim (Parazit Önleme ve Stabilite)
>
- Düşük Gecikme (Gelişmiş Senkronizasyon)
>
>
>
>
![Ayrstore logo]()
>
>
Ayrstore Bluetooth Eko Sistemi!
>
>
>
- Bluetooth kulaklık, bluetooh hoparlör, akıllı saat ve oyuncu kulaklıklarıyla Ayrstore yanında.
>
>
>
>
>
>
>
>
![Ayrstore logo]()
>
>
>