ÇOTANAFındık Yağı 1it
KARGOBEDAVA
Kurumsal Fatura
ÇOTANAFındık Yağı 1it

levent ÇOTANAFındık Yağı 1it

ÇOTANAFındık Yağı 1it
KARGOBEDAVA
Kurumsal Fatura
ÇOTANAFındık Yağı 1it
Henüz değerlendirme yok
599 TL
Kargo

En geç 9 Haziran Salı kargoda

ÜcretsizKargo
599 TL
Kargo Bedava
Truck Certified

300 TL ve Üzeri Kargo Bedava

Fındık yağı kavrulmuş fındıklardan genellikle cold press (soğuk sıkım) olarak üretilmektedir.; Soluk sarı bir renge sahiptir.; Fındık yağı hafif tatlı fındık aromasına sahiptir.; Fındık yağı kozmetik sektörünün birçok alanında kullanıldığı gibi yemek pişirmek ya da soslamak için kullanılabilir.; Fındık yağının faydaları: Fındık yağı cildi güneş hasarına karşı korumaya, kolajen üretimini artırmaya ve çok daha fazlasına yardımcı olan cilt besleyici vitaminler ve esansiyel yağ asitleri ile yüklüdür: Cildi nemlendirir.; ; üzerinde sıkılaştırıcı bir etkisi vardır.; ; üretimini artırmaya yardımcı olur.; ; Yara izlerini azaltmaya yardımcı olur.; ; Cilt üzerindeki çizgilerinin görünümünü azaltmaya yardımcı olur.; ; Güneşin cilt üzerinde yarattığı hasara karşı koruma sağlar.; ;

Bu ürün TURCSOFT ile listelenmiştir.

Çerezler (cookie), goturc.com web sitesini ve hizmetlerimizi daha etkin bir şekilde sunmamızı sağlamaktadır. Detaylı bilgi için Çerezler Politikası sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.