Hesabımı Sil
Hesabınızı sildiğinizde Goturc'a giriş yapamaz, hesabınıza bağlı kişisel bilgilerinize artık erişemezsiniz. Bu işlem geri alınamaz.
Tamamlanmış siparişleriniz, faturalarınız, bazı yorum ve değerlendirmeleriniz ile daha önce yüklediğiniz görseller hesap kapatma sırasında silinmez.
